Welkom bij Marty Straatsma Makelaardij

Wij zijn blij dat u ons in de wirwar van Amsterdamse makelaarswebsites heeft weten te vinden. We zullen er dan ook meteen alles aan doen om u te overtuigen dat u beslist niet verder hoeft te surfen. Nou ja, alles... Laten we maar eens beginnen bij onze ideeën over het makelaarsvak.

Voordat in 2000 het kantoor startte was er al zo’n acht jaar ervaring opgedaan in de makelaardij. Langzamerhand kregen we steeds vaker signalen dat klanten behoefte hadden aan een andere aanpak. Een veel meer persoonlijke en betrokken aanpak. Die wilden wij bieden.

Vandaar dat u, als u bij ons klant wordt, te maken krijgt met een klein kantoor. Een kantoor dat u alle aandacht kan geven, zodat onze kennis van het vak, de stad en de regio maximaal wordt benut. Belangrijk, want wij beseffen als geen ander dat het voor u gaat om grote belangen en bedragen. Daar gaan we dus zorgvuldig mee om!

Of het nu gaat om aankoop, verkoop of verhuur van woningen, als beëdigd en bevlogen makelaar-taxateur gaan wij voor u door het vuur. Op een professionele en laagdrempelige manier. Daarvan kunt u verzekerd zijn. Maar goed, dat merkt u natuurlijk pas echt als u eens een vrijblijvende afspraak met ons maakt. Hopelijk tot snel!